Kitüntették a Nyergesújfalui Rendőrőrs hat munkatársát

A minap önkormányzati jutalmakat vehettek át a Nyergesújfalui Rendőrőrs egyenruhásai – közölte a police.hu. Nyergesújfalu, Bajót, Lábatlan, Süttő és Mogyorósbánya önkormányzata is elismerésben részesített egy-egy rendőrt.

A police.hu megírta, hogy szeptember 29-én, szerdán összesen hatan részesültek jutalomban, a települések vezetői ezzel a szép gesztussal köszönték meg a rendőrség munkatársainak többéves kiemelkedő szakmai tevékenységüket.

A nyergesújfalui önkormányzat a térségben végzett hatékony, bűnügyi szakterületen kifejtett munkájának elismeréséül, Ládonyi Zsolt r. főtörzszászlós nyomozónak, illetve a város közbiztonságának fenntartásáért végzett kiemelkedő munkájáért, Borosháziné Végh Angéla r. alezredes őrsparancsnoknak adományozott jutalmat.

A bajóti önkormányzat a térségben végzett kiemelkedő rendészeti tevékenységének, a közbiztonság érdekében végzett több éves kiemelkedő munkavégzésének elismeréséül, Balog Attila r. zászlós körzeti megbízottnak pénzjutalmat adományozott.

A lábatlani önkormányzat a térség közlekedés-és közbiztonságának javítása érdekében kifejtett kiemelkedő munkavégzésének elismeréséül, Lakatos Dániel r. törzsőrmester körzeti megbízottat részesítette jutalomban.

A süttői önkormányzat a bűnügyi szakterületen kiemelkedő munkavégzésének elismeréséül, Nyiri Mariann r. főhadnagy nyomozónak, a mogyorósbányai önkormányzat a kimagasló szakmai tevékenysége elismeréséül, pedig Fekete Zsolt r. őrnagy őrsparancsnok-helyettesnek adományozott jutalmat.

(Forrás és képek: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!