Emberelőnyben sem tudta legyőzni az Ajkát a Dorog

0:0-ás döntetlennel ért véget a Merkantil Bank Ligában szereplő Dorogi FC és az FC Ajka találkozója: a vendég alakulat a 37. percben emberhátrányba került, onnantól kezdve hősiesen küzdött és végül egy pontot elvitt a Dorog albérletéből.

A Nemzeti Sport Online beszámolója szerint a hazai gárda aktívan kezdett, sőt a 11. percben akár előnybe is kerülhettek volna, Szabó azonban hiába került ziccerbe, nem bírta eltalálni a labdát. A 32. percben megsérült Izing, a dorogi középhátvéd, akinek helyére Berkó állt be.

Három perccel később Hajdú 20 méterről próbálkozott, de a labda nem befelé, hanem kifelé pattant, így az ajkaiak ezúttal is megúszták gól nélkül. A 37. percben Gaál Bálint megkapta a második sárga lapját, így mehetett zuhanyozni, az ajkai csapat tíz emberrel folytatta tovább a küzdelmet.

Ahogy az első félidő hátralévő perceiben és a második játékrészben is a hazaiak dominanciáját láthatta a közönség, ugyanakkor a Nemzeti Sport Online azt írta: „a Dorog fölénye a kellő kreativitás hiányában továbbiakban is meddőnek bizonyult, miközben az Ajka is szervezetten védekezett.”

Végül a kitartóan védekező Ajka – mely csaknem egy órát játszott emberhátrányban – egy ponttal távozott Tatabányáról.

Végeredmény: Dorogi FC 0:0 FC Ajka

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

(Kép: Dorogi FC Facebook)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!