Völner Pál: Huszonöt település is sikeresen pályázott a Magyar Falu Programban

„Tovább erősítjük a helyi közösségeket! Összesen 25 település pályázott sikerrel a Magyar Falu Program keretében rendezvények szervezésére. Gratulálok az újabb eredményekhez!” – jelentette be a jó hírt közösségi oldalán dr. Völner Pál, térségünk országgyűlési képviselője.

Bizonyos időközönként beszámolunk arról, hogy Esztergom térségében lévő települések hogyan teljesítenek a pályázatokon. Örömből sosincs hiány, sőt az önkormányzatok élnek a Magyar Falu Program nyújtotta lehetőségekkel, amelyben olyan, létfontosságú projektekre nyerhetnek forrást, melyek a lakosság életszínvonalának növekedését szolgálják.

Dr. Völner Pál bejelentette, hogy ezúttal Annavölgy, Bajna Bajót, Csolnok, Dág, Dömös, Epöl, Gyermely, Héreg, Kesztölc, Leányvár, Máriahalom, Mogyorósbánya, Nagysáp, Piliscsév, Pilismarót, Sárisáp, Süttő, Szomor, Tardos, Tarján, Tokod, Tokodaltáró, Úny és Vértestolna települések önkormányzatai pályáztak sikeresen.

„Az óvodafejlesztések, járdaépítések és más infrastrukturális beruházások mellett a közösségi élet megerősítésére is figyelmet fordít a kormány a Magyar Falu Program keretében. Most is egy ilyen kiírás eredményeiről számolhattam be: helyi rendezvények finanszírozására igényelhettek pénzt a települések. A térségünkből 25-en pályáztak, és végül mind nyertek is. Mindannyian tudjuk, hogy milyen népszerűek és jók ezek az események – mostanában például szüreti mulatságok, felvonulások egész során tapasztalhatjuk ezt meg – tehát egyértelmű, hogy nagyon jó célra érkezik a kormányzati támogatás!” – nyilatkozta lapunknak a jó hír kapcsán a térség országgyűlési képviselője.

(Forrás: Hídlap/dr. Völner Pál közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!