Több mint hárommillió forintot gyűjtöttek a motoros angyalok az esztergomi kórház javára

A VII. A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonuláson több mint hárommillió forintot gyűjtöttek össze, melyet az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak ajánlanak fel – közölte az eredményt Lehotay Kata, a felvonulás szervezője a Régió TV Esztergom stábjával.

A szeptember 18-án immár hetedik alkalommal megrendezett A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonulás résztvevői háromezer forintos matrica megvásárlásával járulhattak hozzá a kórház támogatásához. Azonban a gyűjtés aznap nem ért véget, hiszen még két hétig lehetett támogatni a kezdeményezést a matrica megvásárlásával. Az eredmény igazán szép lett, a sok száz motorosnak és a további támogatóknak köszönhetően 3.027.800 forintnyi összeg gyűlt össze.

„A jótékonysági motoros felvonulás alatt, senki nem tudott volna minket megállítani. Az erő, ami velünk / bennünk volt, határtalanná vált, mert mindenki ugyanazért a célért jött el, ugyanazt akarta és tette mindezt egy nagy, összetartó család tagjaként. A Motoros ilyen. Jön, ha jönni kell, és kiáll a társáért, a mi esetünkben Egymásért és Magunkért. Hiszen, immár hetedik éve szólítjuk meg a Motorosokat és kérjük Őket, hogy bújjanak angyalbőrbe, tartsanak velünk és segítsenek bebizonyítani, hogy a Motorosok nem rossz emberek, nem bűnözők és nem huligánok.” – mondta Lehotay Kata az RTVE-nek.

(Forrás: rtve.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!