Elkapták B. Ferencet, aki több bódét is megrongált az esztergomi piacon

Őrizetbe vették a nyomozók azt a férfit, aki október 3-án az esztergomi Simor János utcában található piacon több árusító bódét is feltört – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottnak további vagyon elleni bűncselekmények is a számlájára írhatók.

Mint arról korábban a Hídlap is beszámolt, a rendőrségre 2021. október 3-án érkezett bejelentés, miszerint Esztergomban egy ismeretlen személy az éjszaka folyamán, a piac területén feltört több árusító pavilont, sőt a tettes egyes bódékból lopott is. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, az egyenruhások a reggeli órákban rögzített a nyomokat, kihallgatták a közelben lakókat.

Az elkövetőt végül október 12-én, kedden sikerült elfogni. A helyi férfi nem volt ismeretlen az esztergomi rendőrök számára, korábban több vagyon elleni bűncselekményt követett már el. Legutóbb október 5-én egy ismerőse mobiltelefonját lopta el, de folyamatban van ellene eljárás kifosztás bűntett elkövetése miatt is. Jelenleg a rendőrség a férfit 8 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

A rendőrség B. Ferencet őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség tegyen indítvány a letartóztatására.

(Forrás: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!