Ukrán személyt bántalmazott Tokodaltárón egy 27 éves férfi

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt elrendelték a letartóztatását annak a férfinak, aki egy társával együtt Tokodaltárón súlyosan bántalmazott egy ukrán férfit. A bíróság döntése még nem végleges, a gyanúsított védője nem volt jelen, ezért még lehetősége van a fellebbezés benyújtására.

A Tatabányai Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a 27 éves büntetett előéletű férfinak, aki olyan durván bántalmazta alkalmi ismerősét, hogy a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított és egyelőre ismeretlen helyen lévő társa együtt italoztak két ukrán származású alkalmi ismerősükkel egy tokodaltárói szórakozóhelyen.

Az ittas állapotban lévő férfiak este tíz körül együtt indultak el az ukránok szálláshelye felé. Egy sötét, szűk utcában a gyanúsított és társa rátámadtak az alkalmi ismerőseikre, őket bántalmazták. Az egyik ukrán férfi az ütésektől a földre került, ott a gyanúsított és társa a földön fekvő sértettet megrugdalták, majd a magatehetetlen, vérző férfit a földön fekve hagyva elmenekültek.

A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket, többek között koponyaalapi törést, koponya-, és arccsont törést szenvedett.

A bíróság az ügyészség indítványának helyt adott, a bizonyítás eredményességének biztosítása és a bűnismétlés megakadályozása céljából elrendelte a gyanúsított egy hónapra történő letartóztatását.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség/Tatabányai Törvényszék)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!