Sportpark épül a dorogi Széchenyi lakótelepen

Régi, használaton kívüli homokozó helyén C-típusú sportpark épül Dorogon. A városi önkormányzat tájékoztatása szerint a beruházást a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. valósítja meg.

Október 18-án, hétfőn fedeztük fel, hogy újabb fejlesztés kezdődött el Dorogon. Az önkormányzat közölte, hogy a Széchenyi lakótelep és az uszoda közötti „véderdőben” épül meg az új sportpark, a beruházás pedig a Nemzeti Szabadidős-Egészség Sportpark Program keretében valósul meg.

Aki mostanság arra sétál, láthatja, hogy már zajlanak az alapozási munkálatok és jó hír, hogy heteken belül pedig már kész is lesz a tizenegy eszközt tartalmazó sportpark. Bár a városban, pontosabban az Otthon téren már vannak fitnesz eszközök, a Széchenyi lakótelepi változat annyiban különbözőik majd tőle, hogy teteje is lesz, így csapadékos időben is lehet majd sportolni.

Összesen tizenegy eszköz várja majd a mozogni vágyókat: lesz két darab fekvőtámaszozó, egy darab fellépő, két darab húzódzkodó, két darab tolódzkodó, egy darab hasizom erősítő, egy darab hátizom erősítő, egy darab bordásfal és egy darab függeszkedő is.

(Forrás: dorog.hu)

(Kép: Hídlap)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!