Ismét remekeltek az esztergomi sportlövők

A november 6-7-i hétvégén rendezte meg a CTU SE a Rapid shooting versenyt, ahol Varga J. Zsolt, az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub versenyzője négy kategóriában is diadalmaskodott – derül ki az egyesület beszámolójából.

Szombaton a Gepárt Lőtéren zajlottak a küzdelmek, ahol Steel Challenge versenyen indult az esztergomi klub két sportolója is. A sors fintora, hogy Kobezda Andrea pisztolya még azelőtt megadta magát, hogy egyet is lőtt volna vele, ezért kölcsönkért fegyverrel bizonyíthatott. Sajnos ez az incidens nyomot hagyott a nagykaliberű pisztoly kategóriás teljesítményén (9. helyen végzett), de azon kívül szép sikereket ért el.

Kobezda Andrea a kiskaliberű pisztoly, illetve a kiskaliberű puska kategóriákban negyedik, míg a sörétes puska, valamint a nagykaliberű puska kategóriában a harmadik helyet szerezte meg. Varga J. Zsolt egészen elképesztő napot fogott ki, hiszen a nagykaliberű pisztoly kategóriában hatvanként indulóból második lett.

A kiskaliberű pisztoly kategóriában harmadik, a kiskaliberű puska kategóriában második helyen zárt, míg a sörétes puska, illetve a nagykaliberű puska kategóriát megnyerte.

Gratulálunk a versenyzőknek!

(Forrás és kép: Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!