Kihirdették a bajnai fotópályázat eredményét

Az idei évben is meghirdette Bajna Község Önkormányzata és Községi Könyvtára a már hagyománnyá vált Fotópályázatát Megyénk kincsei címmel. Az első helyen Somogyi-Tóth Gábor végzett.

Ebben az évben olyan képeket vártak a szervezők a pályázóktól, amiken Komárom- Esztergom megye természeti kincseit, az emberi tevékenység által létrehozott természeti, történelmi, kultúrtörténeti, tudományos vagy esztétikai jelentőségű tájalkotó elemeit jelenítik meg.

A pályázatra sok színvonalas munka érkezett, nemcsak bajnai amatőr fotósoktól, hanem a környékbeli településeken élő fényképezés iránt érdeklődőktől is. A pályázat elbírálására az Önkormányzat Edelmayer Zsoltot, a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársát kérte fel, aki Tatabányán és Tatán több fotótanfolyamot is vezetett már. A XIV. Őszi tárlat/ Hallgat a mély fotópályázatra beadott nyertes fotói megtekinthetők a tatabányai Kortárs Galériában.

Az első helyen végzett Somogyi- Tóth Gábor a bajnai Paskomról készített képével. Második helyezett lett Horváth Zsófia, a harmadik helyezett pedig a tavalyi pályázat nyertese, Lovász Zoltán lett. Kecskés Lilla fotóit különdíjjal jutalmazta a zsűri. A nyertesek értékes, névre szóló ajándékokat kaptak. Lernyei Krisztina, Szilágyi Bence, Váradi Vivien Eszter és Vincze Erika pályázatukért szintén jutalomban részesültek. Somogyi- Tóth Gábor pedig átvehette Lovász Zoltántól a vándorkupát. A díjakat Edelmayer Zsolt a pályázat elbírálója, Pallagi Tibor polgármester úr és Pósa Andrea könyvtáros, művelődésszervező adta át.

Gratulálunk!

(Forrás: bajnai önkormányzat/bajnai könyvtár)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!