Három képpel szerepel Kaszás Norbert Az év Természetfotósa 2021 pályázat kiállításán

Nemrégiben hirdették ki Az Év Természetfotósa 2021 pályázatot, ahol Kaszás Norbert esztergomi fotós idén is sikeresen szerepelt. Közösségi oldalán azt írta: ezúttal három képe került be a kiállítási anyagba.

A naturArt, valamint a Magyar Természetfotósok Szövetsége idén immár huszonkilencedik alkalommal hirdette meg hazánk egyik legismertebb, legnépszerűbb és egyben legnagyobb természetfotó pályázatát. A célja az, hogy nagyobb figyelmet kapjanak a magyarországi, a Kárpát-medencében és en bloc a Földön lévő természeti értékek, a különleges tájak és a változatos élővilág. Ezen túl többnyire azoknak a fotósoknak a munkáit állítják ki, akik a természet egy-egy ritka pillanatát örökítik meg.

Kaszás Norbert pilismaróti és esztergomi kötődésű fotóst már senkinek sem kell bemutatni: rendre eredményesen szerepel a honi és a nemzetközi pályázatokon és most újabb elismeréseket zsebelt be. Az Év Természetfotósa 2021 pályázaton az Állatok szemtől szemben kategóriában a Traccsparti című képével harmadik helyezést ért el. A Növények és gombák kategóriában pedig a kiállított nyolc kép közé kettő fotója is bekerült.

Kaszás Norbert: Erdei triumvirátus

„Idén is nagyon örülök az eredményeimnek és persze gratulálok minden sikeres pályázónak.” – tette hozzá az eredményekhez Kaszás Norbert a közösségi oldalán.

Kaszás Norbert: Buborékfújás

(Forrás és képek: naturart.hu/Kaszás Norbert Photography)

(Borítókép: Kaszás Norbert Traccsparti című képe)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!