Völner Pál: a baloldal a migráció pártján áll, mi a magyar emberekén

„A baloldal - legyen szó a európai elitről vagy a magyarországi csatlósaikról - mindent elkövet annak érdekében, hogy a kontinensre, így hazánkra is ráerőszakolja a migrációt. Ezt bizonyítja az Európai Unió Bíróságának mostani ítélete is” – jelentette ki közösségi oldalán dr. Völner Pál.

2015-ben az egész ország megismerte, hogy a migránsok mire képesek: elég csak arra gondolni, hogy semmitől sem riadtak vissza és erőszakkal akarták áttörni a déli határon felhúzott kerítést. Most pedig a sors néhány száz kilométerrel északra kísérti önmagát, igaz lengyel barátaink is kellő elszántsággal vették fel a kesztyűt az illegális bevándorlással szemben. Tehát most már két, precedens értékű példa is, van, amelyek azonban Brüsszelt egyáltalán nem érdeklik…

„Ne legyenek kétségeink: ha itthon is újra hatalomra kerülnének, lebontanák a kerítést, megnyitnák a határokat, beengednék az illegális bevándorlókat. Ne hagyjuk, hogy Magyarország erre a sorsra jusson!” – tette hozzá dr. Völner Pál az Európai Uniós Bíróságának ítélete kapcsán.

(Forrás és kép: dr. Völner Pál közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!