Csavarokat raktak a kerekek alá, többen defektet kaptak Lábatlanon

Az elmúlt napokban csavarokat helyeztek parkoló járművek kerekei alá a lábatlani Piszkei lakótelepen – olvasható a LábatlaNEWS nevű Facebook csoportban. Azóta már több dühös lakos is feltöltött fotót a defektes gumikról.

Egy hölgy november 23-án tette közzé a bejegyzését, melyből kiderül: többen is sejtik, ki állhat a csavaros eset mögött.

„Ne feledd, soha nem tudhatod, hol van elhelyezve kamera, pont az ilyen keretének végett, mint te vagy! 9/2es és az 5-ös lépcsőháznál parkolók, ellenőrizzétek mindig a kerekeitek környékét! Még egy alkalom, és jogi következményei lesznek!” – írta a nő.

Egy másik helyi lakos arról számolt be, hogy a saját garázsuk előtt álló kocsijukra is szemet vetett az elkövető, aki trükkösen, csak a csavar hegyét szúrta bele a gumiba. Így ha a férje elindult volna az autóval, akkor minden bizonnyal alaposan beleállt volna a fémdarab. Egy másik hölgy pedig arról számolt be, hogy Esztergomig közlekedett és csak ott vette észre, hogy az ő autójának az abroncsába is beleállt egy csavar.

Időközben többen is jelentkezek, így kiderült, hogy nem csak a Piszkei lakótelepen, hanem a város más részein is tapasztaltak hasonlót. A lakosok nem bízzák a véletlenre a dolgot és tudomásunk szerint a hatóságoknak is jelezték, hogy egy ismeretlen személy csavarokkal keseríti meg sokak életét. Kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket.

(Forrás: LábatlaNEWS)

(Kép: LábatlaNEWS/P. K. E.)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!