Ittas pilismaróti sofőrt kaptak el Esztergomban

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2021. november 30-án, kedden éjfél után ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő pilismaróti lakost Esztergomban, az Áfonyás utcában – írja a police.hu. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján ellene büntetőeljárást kezdeményeztek. Az iratokból kiderült, hogy a 29 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a járműre nincs kötelező felelősségbiztosítás kötve, valamint ideiglenesen kivonták a forgalomból. A férfi és az autó tulajdonosa ellen szabálysértési eljárás indult. Forrás: police.hu

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2021. november 30-án, kedden éjfél után ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő pilismaróti lakost Esztergomban, az Áfonyás utcában – írja a police.hu.

A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

Az iratokból kiderült, hogy a 29 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a járműre nincs kötelező felelősségbiztosítás kötve, valamint ideiglenesen kivonták a forgalomból. A férfi és az autó tulajdonosa ellen szabálysértési eljárás indult.

Forrás: police.hu

(Borítókép: nemetugyek.de)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!