Gumicukorra éhezett, be akart törni az esztergomi áruházba

Gumicukorra éhezett és be akart törni egy esztergomi áruházba az a férfi, aki december 2-án, csütörtökön csővel ütötte az üzlet üvegajtaját. A rendőrök két órán belül elfogták a tettest, aki több százezer forint kárt okozott.

A police.hu tájékoztatása szerint a kevermesi férfi december 2-án édesség utáni vágyát akarta csillapítani, ezért úgy gondolta, hogy lopni fog. A gyanú szerint ezen a napon 5 óra 38 perc körül egy esztergomi áruház ajtajának üvegezését megrongálta a nála lévő fémcsővel, hogy oda bejusson.

A férfi nem tudta betörni az ajtót, így a további cselekményétől elállt. A biztonsági őr észlelte a rongálást, ezért értesítette a rendőröket. A kamerafelvételek alapján azonosították a tettest, akit két órán belül előállítottak.

Az elkövető cselekményével több százezer forintos kárt okozott. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérlet, valamint rongálás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A 28 éves férfi a kihallgatása során elmondta, hogy nagyon szereti a gumicukrot, azt akart lopni.

(Forrás: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!