Játékokat, tartós élelmiszereket adományozott a Mogyorósbányai Fúvószenekar

Bár gőzerővel készülnek a karácsonyi koncertre a Mogyorósbányai Fúvószenekar tagjai, azért nem csak a próbákról szól számukra az adventi időszak. Az első vasárnapon egy kis zenével örvendeztették meg a lakosságot, most pedig a segítségnyújtásról, jótékonykodásról szólt a napjuk.

„Tudjuk nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen tudunk adni, adakozni, de tudjuk azt is, hogy vannak akiknek sajnos nem alakult így az életük. Számukra szeretnénk az első meglepetéssel örömet szerezni, s reméljük nagyon sokuknak sikerül is.” – írják az együttes Facebook oldalán.

A zenekar tagjai összefogtak és összegyűjtötték a már nem használt játékaikat, valamint ezek mellé tartós élelmiszert is vásároltak. Az összegyűjtött dolgokat a mogyorósbányai futballpálya melletti Zeneházban halmozták fel, majd átadták a Magyar Vöröskereszt Nyergesújfalu Területi Szervezetének, akiket idén is örömmel láttak.

„A Magyar Vöröskereszt képviselőinek ezúton is szeretnénk megköszönni segítőkész hozzáállásukat és munkájukat!” – tették hozzá.

(Forrás és kép: Mogyorósbányai Fúvószenekar)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!