Ping-pong asztalt hozott a Mikulás Máriahalomra

Hivatalosan december 6-án, hétfőn érkezik meg a Mikulás, ugyanakkor az elmúlt hétvégén már több helyszínen, köztük Máriahalmon is megfordult. A messziről jött vendég ezúttal sem érkezett üres kézzel, hiszen egy közös ajándékkal, egy ping-pong asztallal lepte meg a lakóközösséget.

Az Epölre és a Szomorra vezető utak találkozásánál található Kultúrsarkot már december 4-én ünnepi díszbe öltöztették, a Máriahalmi Faluvédő Egyesület ezúttal is remek kompozíciót alkotott. Aztán december 5-én a helyi gyermekek legnagyobb örömére lovaskocsival érkezett meg a faluba az „igazi” Mikulás.

Az önkormányzat a máriahalmi iskola bezárása óta igyekszik funkciókkal megtölteni az épületet. Egy korábbi sikeres pályázatnak köszönhetően konditerem is létesült az egyik helyiségben, kvázi joggal nevezik azóta sportháznak a volt iskolát.

A teremben edzőtermi kerékpár, futópad, elliptikus tréner, súlyzók is helyet kaptak, lényegében minden adott ahhoz, hogy a helyiek kielégítsék sportolási és mozgási igényeiket. Ezt az eszközállományt bővíti mostantól az a ping-pong asztal, amit a Mikulás hozott a máriahalmiaknak.

(Forrás és kép: Máriahalom Község Önkormányzata)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!