Az esztergomi Békési Noémi lett az idei Miss Hungary

A 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntőjét a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője főtámogatásával rendezték meg december 4-én a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában. Végül az esztergomi Békési Noémi fejére került fel a korona.

Hazánk legrégebbi szépségversenyén a közönség szavazatai alapján az esztergomi Békési Noémi kapta toronymagasan a közönségdíjat. Ezzel automatikusan jutott az első öt közé. A szakemberekből és a támogatókból álló 22 tagú, elfogulatlan zsűri döntése alapján a Sepsiszentgyörgyről érkező Despa Bogi, Turgyán Pálma (Napkor), a diósdi Nánási Dorottya, Budapestről Szaniszló Kitti, és a miskolciak büszkesége, Orosz Titanilla versenyezhetett tovább a koronáért.

A közel 4 órás gála műsor keretében 4 alkalommal vonultak fel a versenyző szépségek és egy rendhagyó, látványos fotó tour is segítte a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket, akik végül a Sissi korhű ruhák megalkotója, Czédly Mónika és a D’Elia Szalon ruhakölteményeiben várták a ceremónia fénypontját.

A Királynő és a Kishercegnő koronázása mellett számos különdíj is gazdára talált a döntőn, hiszen a megválasztották a Harkány Fürdő, a Dráva Hotel és a Park Hotel szépét is, de díjazta a Naturliget és a La Burrata Mozzarella is a döntősöket.

A nyílt szavazás után végül Békési Noémi lett 2021 királynője, első Udvarhölgye Nánási Dorottya, a második Udvarhölgye pedig Orosz Titanilla lett. A királynő összesen több ezer euro értékű díjazásban részesült, többek között egy 2 főre szóló utazáson vehet részt Costa Smeraldára, ahol a Luci di la Muntagna luxusszálloda vendégszeretetét élvezheti.

A Tini kategóriában a csongrádi Fekete Vivien fejére került a korona, a zsűri a zalaegerszegi Sabjanics Zorkát és a pomázi Faragó Maját választotta meg Udvarhölgyeknek.

A látogatók és résztvevők biztonságát, a vírus-, és baktériummentes környezetet az Isanity térsterilizátorral biztosították az est folyamán.

Békési Noémi Királynő bemutatkozása: Békési Noémi vagyok, 20 éves, Komárom-Esztergom megyéből, Esztergomból jöttem. A Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója vagyok kereskedelem és marketing szakon, mellette marketingesként dolgozom. Tanult nyelveim: angol felsőfokon és olasz alapszinten. Szabadidőmben szeretek jógázni, olvasni, fitneszterembe járni, festeni, sütni-főzni, úszni, túrázni, utazni, a családommal lenni és vigyázni a kistestvéreimre. Szeretem az elegáns megjelenést, a minőségi, divatos ruhákat kedvelem. Nagyon fontos számomra a sport, az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Régi álmom szépségkirálynőnek lenni, ezzel példát szeretnék mutatni és méltón képviselni hazánkat.

(Forrás: Miss Hungary 2021)

(Fotók: Deák Attila)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!