Második lett az Év Szállása versenyben az esztergomi Hotel Adalbert

„Ennél szebben nem is záródhatna az év számunkra! Az Év Szállása 2021. versenyen az 1–3 csillagos hotel kategóriában 2. helyezést értünk el!” – közölte közösségi oldalán az esztergomi Hotel Adalbert.

A Szallas.hu népszerű hazai szállásközvetítő oldal kilencedik alkalommal hirdette meg az Év Szállása versenyt, melyen idén több mint 13 ezer szálláshely, 5000 település és 5730 turisztikai attrakció mérkőzött meg egymással a díjakért.

A szervezők leszögezték: minden, az oldalon elérhető szálláshely, település és turisztikai attrakció részt vesz a versenyben, tehát továbbra sincsen nevezési díj. A pandémia miatt online tartották meg a díjátadó gálát, az eredményeket pedig a portálon is ismertették.

Gazdára találtak a fődíjak, a minőségi és a szakmai díjak is. Jó hír, hogy térségünk is képviselteti magát a díjazottak között, hiszen a „Minőségi 1-3 csillagos szálloda kategória második helyezettje az esztergomi Hotel Adalbert Szent György Ház lett.

„Szeretnénk megköszönni Vendégeinknek, Partnereinknek, Követőinknek, hiszen a támogatásuk, értékelésük, visszajelzésük nélkül nem értünk volna el ilyen szép eredményt! Persze nem utolsó sorban köszönjük Kollégáinknak, akik kitartó és lelkiismeretes munkájukkal elősegítik hotelünk színvonalas működését! Nélkületek nem sikerült volna! Továbbra is szeretettel várunk minden kedves Vendégünket Esztergom szívében!” – kommentálta közösségi oldalán a szép eredményt közösségi oldalán a vendéglátóhely.

(Forrás: szallas.hu/Hotel Adalbert)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!