Városfejlesztési célokkal kapcsolatban kérik ki a tátiak véleményét

2022. január 2. éjfélig van lehetőség arra, hogy a tátiak elmondják véleményüket, javaslataikat, a zöldfelületekkel kapcsolatos fejlesztésekkel kapcsolatban. A „Tát, a Zöld város” elnevezésű kérdőívben a Dunapartról, a Mária parki pihenőről és a Rózsa utcai parkról is kérdezik a helyieket.

„Tát város hosszú távú célja a természeti értékek értékőrző hasznosítása, a természeti környezettel harmonizáló területhasználat, a települési zöldfelületek hálózatos fejlesztése. Az előttünk álló klímaváltozás negatív hatásainak mérséklésére elsődleges megoldást nyújthat a városi zöldfelületek fejlesztése.” – olvasható a tat.hu-n megjelent felhívásban.

Az önkormányzat a jövőben is megfelelő forrást szeretne találni a fejlesztési céljaihoz, ezért 2022 első felében a Zöld Város program II. ütemeként pályázatot kíván benyújtani a TOP_Plusz-1.2.1-21 azonosító számú, Élhető települések című pályázati felhívásra.

„A pályázat segítségével megvalósítani kívánt fejlesztési célok meghatározásához a táti lakosok igényeit, véleményét is szeretnék maximálisan figyelembe venni, ezért az önkormányzat megkéri a Tisztelt Táti lakosokat, hogy az alábbi linken található rövid kérdőív kitöltésével segítsék munkájukat, ezzel hozzájárulva a projekt sikeres megvalósításához!” – tette hozzá az önkormányzat.

A kérdőív itt érhető el.

(Forrás: tat.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!