A dorogi FC FIRKA nyerte meg a pilismaróti Szilveszter Kupát

2021. december 30-án a pilismaróti Nyírő Csaba Sportcsarnokban immár huszonnegyedik alkalommal rendezték meg a hagyományos Szilveszter Kupát. Komárom-Esztergom megyéből, illetve más megyékből is érkeztek résztvevő csapatok. A győztes a dorogi FC FIRKA lett.

A szervezők a benevezett tizenhat csapatot négy darab csoportba osztották be, ahonnan a körmérkőzések után a csoportelsők jutottak az esti négyes döntőbe. A selejtezők során nagy meglepetés nem történt, az esélyesek jutottak be a végső küzdelmekbe. Talán a lábatlani illetőségű FOREST kiesése okozott némi meglepetést.

A döntőben is körmérkőzések döntöttek a helyezésekről. A díjátadáson Osvald Zsolt főszervező a Sportcsarnok vezetője beszélt az amatőr foci jelentőségéről, méltatta a torna sportszerűségét és színvonalát. Matula szavaival búcsúzott a résztvevőktől: „Ha el nem múlna, ami rossz, hogyan gyühetne, ami jó?”!

Negyedik helyen a BERENCE-KEMENCE végzett, a bronzérmet a pilismaróti BAD BOYS szerezte meg. Második lett az esztergomi BLUE TERROR, míg a trófeát teljesen megérdemelten, a veretlenül záró dorogi FC FIRKA vitte haza.

(Forrás és kép: Osvald Zsolt)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!