Élettársa ölte meg a bajóti pincében a 63 éves helyi férfit

Január 4-én, kedden kora délután megöltek egy férfit egy bajóti pincében. A police.hu közölte, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban nyomozást indított. Később kiderült, hogy a gyilkos az áldozat 37 éves élettársa volt.

A police.hu január 4-én, késő este írta meg, hogy aznap bűncselekmény áldozata lett egy férfi Bajóton. Mint kiderült, kedden délután a 112-es segélyhívóra érkezett bejelentés arról, hogy holttestet találtak egy épületben.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínre érkezett orvosszakértő megállapította, hogy az áldozat halálát idegenkezűség okozta.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai azonnal megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása érdekében.

Mindössze hat órára volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a férfi 37 éves élettársát, akit emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A nő beismerő vallomást tett.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

(Forrás és kép: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!