Forgalomkorlátozás lép életbe a Pézsa Tibor Sportcsarnok bővítése miatt

Január 10. és február 15. között ideiglenes forgalomtechnikai lezárásokra kell számítani az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok környezetében – adta hírül az esztergomi önkormányzat. Tájékoztatásuk szerint a korlátozást a daruzási és közműépítési munkák miatt kellett elrendelni.

A városvezetés közölte, hogy a lezárásokat két, a közúti forgalmat is érintő munkafázis elvégzésének idejére vezetik be. A Gőzhajó utca és a Helischer József út kereszteződésében két ütemben valósul meg a közműépítés, melyek során a csomópont – szűkített közlekedési területtel – végig járható marad.

A Gőzhajó utcában tervezett munkálatok miatt a Gőzhajó utcát szakaszosan, 2022. január 10. és február 15. között, több alkalommal – a daruzási munkálatok elvégzésének idejére, melyek során előre gyártott vasbeton elemek kerülnek beemelésre – teljes szélességben lezárják. A lezárás lehet fél, vagy egésznapos, illetve legfeljebb háromnapos.

A munkálatok ideje alatt a Gőzhajó utcai nagy, murvás parkoló megközelítése csak a Táncsics Mihály utca felől lesz lehetséges, a Hősök terén lévő körforgalomban, a Kossuth Lajos utcai ág előtt kihelyezett tájékoztató tábla szerint. A korlátozások pontos időpontjáról az egyes munkafolyamatokat megelőző napon tudunk tájékoztatást adni.

Azt kérik az arra járóktól, hogy az érintett útszakaszon a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek. A Pézsa Tibor sportcsarnok bontása még tavaly augusztusban érkezett el a leglátványosabb pontjához: akkor távolították el a tetőt, vágták el a régi tartóoszlopokat és döntötték össze az öltözői részt.

(Forrás: esztergom.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!