Felújítják és átalakítják a nagysápi ravatalozót

„Kedves Nagysápiak! Január 10-től megkezdjük a ravatalozó épület belső átalakítását és teljes felújítását. A munkálatok várhatóan egy hónapot vesznek igénybe” – közölte az önkormányzat közösségi oldalán Balogh Miklós polgármester.

A kemma.hu még 2021 szeptemberében írta meg, hogy a nagysápi önkormányzat újabb sikeres pályázatot bonyolított le, a Magyar Falu Programban mintegy 11 millió forintot nyertek a ravatalozó épületének korszerűsítésére.

A Komárom-Esztergom megyei hírportál tájékoztatása szerint rám sem lehet majd ismerni az épületre: a kivitelezés során korszerűsítik a világítást, elbontják a régi közfalakat és egy 40 négyzetméteres belső tér jön létre. Az önkormányzat ezzel kapcsolatban közzé is tett egy látványképet.

„Szeretteinktől való búcsúzás az egyik legfájóbb dolog, ami érhet bennünket. Ezért fontos, hogy méltó körülmények között búcsúzhassunk és búcsúzhassanak szeretteiktől a gyászoló hozzátartozók.” – tette hozzá Balogh Miklós.

Nagysáp az elmúlt években is rendre jól szerepelt a pályázatokon: a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP), illetve a Magyar Falu Program keretében új idősek klubja és óvoda épült, játszótér létesült és megújult a művelődési ház is.

(Forrás és kép: nagysápi önkormányzat közösségi oldala/kemma.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!