Dobogós helyezésekkel indították az évet az esztergomi sportlövők

A Gyálon található Gemini lőtéren rendezték meg az év első steel challenge lövész versenyét. Az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub versenyzői ezúttal is kitettek magukért és kijelenthetjük, női kategória hiányában Kobezda Andrea a férfiak közt remekelhetett.

Az egyesület beszámolójából kiderül, hogy sportolóik öt divízióban indultak el, ami azt jelenti, hogy öt különböző fegyverrel ötven sorozat lövést adtak le. Mindez nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is megterhelő volt számukra, ugyanakkor az esztergomi sportlövők arról híresek, hogy szeretik a kihívásokat.

A Kiskaliberű pisztoly kategóriában Varga J. Zsolt II. helyet szerezte meg, míg a III. helyen Kobezda Andrea végzett. A Kiskaliberű puska mezőnyében mindketten ugyanezt az eredményt érték el, a Nagykaliberű pisztoly divíziót Varga J. Zsolt nyerte meg, míg Kobezda Andrea a negyedik legjobb teljesítményt nyújtotta.

A Sörétes puska kategóriában Varga J. Zsolt III., míg Kobezda Andrea a IV. helyet szerezte meg, a Nagykaliberű puska versenyben Varga J. Zsolt II. helyen, míg Kobezda Andrea a IV. helyen zárt.

Gratulálunk a szép eredményekhez és további sikereket kívánunk az idei esztendőben!

(Forrás és kép: Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!