Új vizsgálatok végezhetők el az esztergomi kórházban

Új vizsgálati lehetőségek nyíltak az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Szülészeti Ambulanciáján – közölte közösségi oldalán az intézmény. Mostantól a magzati genetikai betegségek kockázatelemzése és diagnosztikája, valamint toxaemia kockázatelemzése is elvégezhető lesz Esztergomban.

A speciális vizsgálatokat keddenként és csütörtökönként tartják, melyeken előjegyzés szükséges. Jelentkezni a 06/33-542-376-os telefonszámon lehet. Arra is felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy regisztrálni csak UH vizsgálathoz kell az 5. épületben.

Mostantól kombinált tesztet (UH+vérvétel – 15 ezer forint, csekk befizetéssel), Toxaemia szűrést (UH+vérvétel – 8 ezer forint, csekk befizetéssel), PrenaTest Alap (vérvétel – 75 ezer, átutalással), PrenaTest Optimum (vérvétel – 150 ezer, átutalással), illetve PrenaTest Plus (vérvétel – 190 ezer, átutalással) vizsgálatot is végeznek a Vaszary Kolos Kórházban.

„A vizsgálatokkal kapcsolatos részletes tájékoztatás az Ultrahang Szonográfusától, illetve a Szakrendelő/Terhesgondozó Orvosától kérhető! Csekket a vizsgálatokat megelőzően az Ultrahang Szakrendelés biztosítja!” – írják a tájékoztatóban.

(Forrás: Vaszary Kolos Kórház Facebook oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!