Várja a rendőrség a lábatlani „csavaros gumi” károsultak jelentkezését

November végén többen is beszámoltak arról, hogy csavarokat találtak a lábatlani közterületen parkoló kocsik abroncsaiban. Az elkövető kedve még most sem lankad, ezért egy hölgy, most azt kéri a lakóközösség tagjaitól, hogy jelentsék e-mailben az eseteket a rendőröknek.

November végén mi is beszámoltunk arról, hogy Lábatlanon a Cementgyári lakótelepen, a Piszkei lakótelepen és további helyszíneken is csavarokat, szögeket szúrtak a kocsik abroncsaiba. Akkor nem derült fény sem az elkövető kilétére, sem arra, hogy valaki miért okoz ennyi bosszúságot a helyieknek.

F. Katalin idén január 9-én a LábatlaNEWS csoportban arról írt, hogy az előző évi poszt alapján sokan jelentkeztek a közösségi oldalon, de a rendőrség felé nem jelentették az eseteket.

„Akkor tudunk összefogni és sikeresen az ügy végére járni, ha ez megtörténik , míg otthon ülve mérgelődünk, nem változik semmi és sajnos idén folytatódik ez a dolog, mert többen jeleztétek nekem azóta is. Kérek mindenkit , ne a poszt alatt beszéljünk róla , hanem az adott e-mail címen , nagyon kedves és alapos a rendőr úr , aki ezt az ügyet intézi!” – írja a hölgy.

F. Katalin azt kéri, hogy aki az előző évben, vagy idén csavart, illetve szöget talált a kocsijának kerekében, az az esztergomrknyergesors@komarom.police.hu címre írja meg a nevét, a telefonszámát, és azt, hogy állampolgári bejelentést szeretne tenni a körzeti megbízottnak a lábatlani gumirongálással kapcsolatban.

(Forrás és kép: LábatlaNEWS)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!