Új utcanévtáblákat helyeznek ki Esztergomban

Az idei év elején mintegy húsz utcában, illetve téren cserélik, valamint pótolják a hiányzó, sérült utcanévtáblákat Esztergomban, a „Királyi” városrészben – közölte az önkormányzat a település hivatalos oldalán. A munkálatokat a szakemberek várhatóan január végéig befejezik.

Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testületének a közterületek elnevezéséről, azok jelöléséről és az ingatlanok házszámozásának rendjéről szóló 29/2021. (VI.14.) önkormányzati rendelet 3. § (5) bekezdése alapján az ingatlan tulajdonosa, kezelője vagy használója a közterületi névtábla elhelyezését és az ezzel kapcsolatos munkálatokat tűrni köteles.

Az önkormányzat döntése értelmében az Angyal utcában, az Arany János utcában, az Árok utcában, a Bottyán János utcában, a Deák Ferenc utcában, az Eszperantó utcában, a Főapát utcában, a Hősök terén, a IV. Béla király utcában, a Jókai Mór utcában, a Kis Duna sétányon, a Kossuth Lajos utcában is cserélik a táblákat.

A szakemberek továbbá dolgozni fognak a Lőrinc utcában, a Magyar utcában, a Mikszáth Kálmán utcában, a Simor János utcában, a Sissay közben, a Széchenyi téren és a Szent Miklós utcában is.

(Forrás és kép: esztergom.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!