Reagált Erős Gábor az őt ért támadásokra

Február 4-én, pénteken reagált közösségi oldalán Erős Gábor, Esztergom alpolgármestere, a Fidesz-KDNP térségi országgyűlési képviselőjelöltje, akit a diplomája, illetve a vállalkozásánál késve bejelentett alkalmazottja miatt támadtak.

Több ellenzéki portál is foglalkozott Erős Gábor végzettségével, illetve az állítólagos „be nem jelentett alkalmazott” ügyével. A politikus bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„Választási kampány van. Az ellenzék számára létérdek, hogy botrányokat kreáljanak még ott is, ahol semmiféle botrány nincsen. Nincs ez másképp az én körzetemben sem.

Itt és most szeretnék reagálni ezekre.

1. A diploma “ügy”. “Szakterületemből diplomáztam” – írtam 2014-es bemutatkozásomban. A labdarúgó játékvezetői minősítést az MLSZ Felnőttképzési Intézete diploma kiállításával igazolja. A labdarúgó játékvezetői diplomám sorszáma: 473, melyet Kecskeméten bocsátottak ki 2006. július 13-án.

Soha, sehol nem állítottam magamról, hogy a diplomámat egyetemi/főiskolai képzés keretein belül szereztem.

2. Be nem jelentett alkalmazott “ügye”. 2018 őszén a könyvelő mulasztásából vállalkozásom egy munkavállalója késve lett bejelentve. A könyvelő a felelősségét elismerte, a kirótt bírságot a biztosítója rendezte.

Ezek a tények. Az ellenem felhozott ügyekből is látszik: az ellenzéknek nincs valódi programja. Ezért a jövőben ezekkel az ügyekkel nem kívánok foglalkozni. A választókerületben sok a feladat. Javaslom a politikai ellenfeleimnek is, hogy az esztergomi és a környékbeli emberekért dolgozzanak, ne álhirgyártásra pazarolják idejüket. A magam részéről az ügyeket lezártnak tekintem.” – írja Erős Gábor a közösségi oldalán.

Az országgyűlési képviselőjelölt egyébként egy képet is közzétett a diplomájáról, mellyel tökéletesen alá tudja támasztani a leírtakat.

(Forrás és kép: Erős Gábor közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!