Erős Gábor: Bajótnak továbbra is lendületesen kell fejlődnie

Bajót települést az elmúlt 10 évben többször is súlyos árvízkárok érték. Ezért is volt fontos, hogy Tóth Zoltán polgármesterrel áttekintsük annak a 475 millió forintos, TOP-os beruházásnak a részleteit, melyek a falu csapadékvíz-elvezetésének fejlesztését hivatott megoldani – jelentette ki közösségi oldalán Erős Gábor.

A Fidesz-KDNP térségi országgyűlési képviselőjelöltje közölte: az elmúlt évek során elkészült 107 millió forint TOP-os támogatásból az iskola és a polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítése, valamint mintegy negyedmilliárd forintból Öko-turisztikai látogatóközpont is létesült. Utóbbi létesítmény a Bajóthoz tartozó Péliföldszentkereszten található.

Erős Gábor emellett felidézte azt is, hogy 23,5 millió forint INTERREG-es pályázati támogatásból készült el a piactér és környezetének fejlesztése. Valamint több kisebb, azonban a bajótiak számára fontos fejlesztés is megvalósult a Magyar Falu programból 2019 óta érkezett 72,5 millió forintos támogatásból.

„Én ezt a lendületet és a fejlesztések további folytatását tudom ígérni a bajótiaknak! Nem állhatunk meg!” – tette hozzá a politikus.

(Forrás és kép: Erős Gábor)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!