Erős Gábor: a Fidesz-KDNP megbecsüli a nyugdíjasokat

Február 11-én, pénteken a 13. havi nyugdíj visszavezetésével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Erős Gábor, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje az esztergomi Fidesz irodában. A politikus közölte: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a múlt, Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra!”

Esztergom alpolgármestere a sajtó munkatársainak köszöntése után kijelentette, hogy a Fidesz-KDNP megbecsüli a nyugdíjasokat, hiszen ők részt vettek a hazánk felépítésében. Éppen ezért a kormány a tavalyi esztendőben úgy döntött, hogy nemcsak a nyugdíjprémium, hanem a 13. havi nyugdíj visszavezetése is meg fog valósulni.

– Itt Esztergomban is nagyon fontos, hogy a nyugdíjasokat megbecsüljük, ezért örülünk neki, hogy a 80 ezer forintos nyugdíjprémium mellett a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat is megkapják februárban – mondta.

A politikus megjegyezte: a Márki-Zay Péter által vezetett baloldal számtalan esetben bírálta és böszmeségnek nevezte ezt a döntést. Kijelentette, hogy a baloldal visszahozná a múltat és újra eltörölné a 13. havi nyugdíjat.

– Nem hagyhatjuk, hogy a Márki-Zay Péter által vezetett baloldal – és az általuk a körzetünkben induló Nunkovics Tibor – az áprilisi választások után ezt megtegye, amit megtett tizenhárom évvel ezelőtt. Ezért kérek mindenkit, menjünk el szavazni és szavazzunk a jobboldal jelöltjeire! – fogalmazott a politikus.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!