Szombaton öt településen gyűjtenek ajánlásokat Rétvári Bence számára

Február 12-én, Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője, Rétvári Bence számára a Szobi, illetve a Váci járásokban is több helyszínen gyűjtenek ajánlásokat. Az érdeklődők szombaton Pest megye 4. számú választókerületének öt településén is aláírhatják az íveket.

Vácon 9-12 óra között a piacon (Káptalan utca. 3), a Köztársaság úton a piac bejáratánál, a Tízes Csemegénél (Széchenyi utca 11.), a Korall üzletháznál (Deákvári főút 28.), az Alsóvárosi CBA-nál (Kölcsey utca 1.), illetve a Kisváci CBA-nál Árpád út 87. találkozhatnak a standokkal. Ezen kívül 9-18 óra között a váci Fidesz-KDNP irodában (Dr. Csányi László körút 52.) is lehetőség van az ajánlóív aláírására.

A délelőtti, pontosabban a 9-12 óra közötti időszakban további négy településen várják a szimpatizánsokat. Nagymaroson a termelői piacon (Főtér 1.), Csörögön az Arany János utca – Hársfa utca sarkán, Őrbottyánban a CBA-COOP előtt (Rákóczi út 91.), míg Sződligeten a templom előtti tér támogathatjuk Rétvári Bencét.

A választási törvény értelmében csak abból a személyből lesz hivatalos jelölt, akinek sikerül összegyűjtenie legalább 500 érvényes ajánlást, majd ezután az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság is nyilvántartásba veszi. Tekintve Rétvári Bence népszerűségét, akár már szombaton délelőtt összejöhet neki a kellő aláírás.

(Forrás: 0627.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!