Kikapott a Szegedtől, de másodikként jutott rájátszásba a Dág

Második helyen zárta a Röplabda NB I-es bajnokság alapszakaszát a Dág KSE felnőtt férfi röplabda csapata, mely az utolsó, tét nélküli mérkőzésén vereséget szenvedett a Vidux-Szegedi RSE alakulatától. A vasárnapi találkozó után az is kiderült, hogy a Dág két pontot visz tovább a rájátszásba.

Március 6-án vasárnap dorogi albérletében fogadta a Dág a Vidux-Szegedi RSE csapatát. A felek ezt megelőzően február 27-én találkoztak egymással, akkor a dágiak idegenben 3:2-re kaptak ki úgy, hogy két szett után 0:2-re vezettek.

A visszavágón mindössze három szettet játszottak le a csapatok és érdekesség, hogy mindegyik 17:25-ös eredménnyel zárult. A Dág a 14 forduló alatt mindössze háromszor kapott ki (kétszer a Szeged, egyszer pedig a MÁV-ELŐRE SC – Foxconn ellen) és összesen 33 pontot gyűjtött.

Az 1-4. helyekért vívott rájátszásba a Dág mellett az alapszakaszban első helyen végzett MÁV-ELŐRE SC – Foxconn, a harmadik Vidux-Szegedi RSE, illetve a MEAFC-Miskolc jutott be. A mérkőzések időpontjáról egyelőre nincsenek információk.

(Forrás és kép: hunvolley.info)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!