Jótékonysági futással segítik Zsombor gyógyulását

Március 19-én, szombaton 10 órai kezdettel 24 órás jótékonysági futást rendez a Dorogi Futókör – hívta fel a figyelmet a Dorogi-medence. A szervezők célja, hogy 24 órán keresztül használatban legyen az Otthon téri futókör és hogy közben minél több adomány gyűljön össze.

A portál azt írja, hogy Major Zsombor 2018-ban született makkegészségesen, de 15 hónaposan egyik pillanatról a másikra lebénult. A diagnózis Guillain-Barrè szindróma, röviden csak GBS. A gondos kezelésnek köszönhetően Zsombi állapota folyamatosan javul, de jobb lábát azóta sem tudja 100 százalékosan használni. Szülei többfajta kezelést is igénybe vesznek, de sajnos ezek a terápiák nagyon drágák, így a három gyermekes családnak minden (akár csekély) összeg hatalmas segítség.

A futás 2022. március 19-én, szombaton 10 órakor kezdődik és egy teljes napon keresztül (éjszaka is!) várják a futókat, gyaloglókat. Félórás időközönként vállalhatsz futást/gyaloglást. A szervezők kérik, hogy az alábbi táblázatba írd be magad, amikor szeretnéd sétálva vagy futva teljesíteni az általad választott etapot. Időpontok a 24 Órás Jótékonysági Futásra>>

A buli batyus, vagyis arra szeretnének kérni, hogy hozz magaddal enni-inni valót, amit szeretnél. Azonban a szervezők is készülnek néhány finomsággal (meleg innivalóval, zsíros kenyér+hagymával) a teljesítőknek.

A Dorogi Futókör szeretne minél több pénzt összegyűjteni Zsombinak, ezért, ha úgy gondolod, hogy bár futni/sétálni nem szeretnél, de támogatnál egy jó ügyet, kérjük az általad felajánlott összeget a Zsombiért Alapítvány bankszámlájára utald el közvetlenül:

Zsombiért Alapítvány
OTP Bank – 11736006-21474770
Nemzetközi számlaszám (IBAN): HU46 11736006-2147477-000000000
Swift kód: OTPV HUHB
Közlemény: Dorogi Futókör

Ne feledd, az évi több, mint 5.000.000 Ft-os kezelésnél akár egy kávé, cigi, csoki ára is nagy segítség a családnak!

Minden teljesítőnek egy szuper egyedi fa éremmel is készülnek.

Facebook esemény>>

(Forrás: Dorogi-medence/Dorogi Futókör)

(Borítókép: wmn.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!