Eszközbeszerzésre nyert 2 millió forint támogatást a Verőce Kajak-Kenu Egyesület

2 millió forint értékben szerezhet be új sporteszközöket a Verőce Kajak-Kenu Egyesület – jelentette be a minap közösségi oldalán Rétvári Bence, Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője. A 0627.hu felhívta a figyelmet arra, hogy a szervezet a Magyar Falu Programban nyert támogatást erre a célra.

„Az egyesület tavasztól őszig a vízen koptatja a hajóit, télen az alapozás ideje alatt, pedig sok mozgásos tevékenységet kipróbálnak, például gör- és jégkorcsolyáznak, jégkorongoznak, futnak, úsznak, kerékpároznak, túráznak” – írja a térségi hírportál.

Az egyesület növendékeinek az edzések mellett jut ideje a közös programokra is, a klub kirándulásokat, túrázásokat, akár közös filmnézéseket is szervez számukra.

„Az egyesület bemutatkozójában azt írja: remek kis csapatot építettünk itt, ha szeretnél jelentkezni hozzánk, akkor írj egy e-mailt vagy gyere le valamelyik edzésünkre a meghirdetett időpontban. Szívesen várjuk az új tagokat! Az egyesület email címe: veroceikajakkenuse@gmail.com” – olvasható a 0627.hu-n.

(Forrás: 0627.hu/Rétvári Bence közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!