Röplabda NB I rájátszás: izgalmas mérkőzésen maradt alul a Dág

Vereséggel kezdte a Férfi Röplabda NB I rájátszását a Dág KSE csapata: a március 20-i találkozón bár 0:3 arányban kaptak ki a Vidux-Szegedi RSE alakulatától, azt hozzá kell tenni, hogy minden egyes játszma kifejezetten szoros volt, sőt a találkozó mintegy másfél órán át tartott.

A dorogi városi sportcsarnokban lejátszott mérkőzésen a revans reményében léptek pályára a dágiak: mint ismert, az alapszakasz utolsó találkozóján éppen a Szeged ellen viszonylag könnyen, 0:3-ra kaptak ki. Így most a csapat mindenképpen szeretett volna visszavágni.

A rájátszás első játéknapján kellőképpen szoros meccset vívtak egymással a felek. Az első játszma 26-28-as eredménnyel zárult, majd a 2. szett 27-29-cel ért véget. A harmadik felvonást 26-28-ra húzta be a Szeged.

A klub a közösségi oldalán így kommentálta a találkozót: Vereséggel kezdtük a rájátszást! A szettek végén mindig hiba csúszott a gépezetbe, így hazai pályán vereséggel kezdtünk! Dág KSE – Vidux-Szegedi RSE 0-3 (26,27,26) Jövő héten javítunk! Hajrá Dág!

(Forrás és kép: hunvolley.info/Dág Röplabda Szakosztály Facebook)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!