Erős Gábor: a kisvállalkozások a magyar gazdaság mozgatórugói

Március 23-án Erős Gábor, Esztergom térségének országgyűlési képviselőjelöltje Győrffy Balázzsal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnökével ,dr. Balogh Zoltánnal, a NAK megyei elnökével és Steindl Balázzsal, a megyei közgyűlés alelnökével együtt a tarjáni Vörös Tészta Manufaktúrához látogatott.

Erős Gábor a közösségi oldalán ismertette, hogy a családi vállalkozás több mint harminc évvel ezelőtt készítette el az első csomag tésztáját. A cég az eltelt évtizedek alatt sokat változott, méretben és kínálat szempontjából is bővült, ugyanakkor mind a mai napig megőrizte a családias hangulatát és a kisebb vállalkozásokra jellemző személyes kapcsolatot.

„Az egyedi receptek, a jó minőségű alapanyagok, valamint a családi összefogás teszi a Vörös Tészta Manufaktúrát a különleges tészták mesterévé” – közölte az országgyűlési képviselőjelölt.

A politikus véleménye szerint a magyar gazdaság egyik legfontosabb mozgatórugói a kisvállalkozások, a családi manufaktúrák. Éppen emiatt örömteli, hogy a vállalkozás túlélte a pandémiás helyzetet és tevékenységükkel ma is hozzájárulnak a gazdaság erősödéséhez.

„Gratulálok Vörös Gézának és családjának ehhez a példaértékű vállalkozásához!” – tette hozzá Erős Gábor.

(Forrás és kép: Erős Gábor közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!