Megcsúszott Tátnál egy BMW, nekiütközött egy Peugeotnak, meghalt a vétlen sofőr

Egy ember meghalt abban a balesetben, amely március 31-én 17 óra után történt a 117-es út táti lehajtójánál – írja az rtve.hu. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott: úgy tudjuk, hogy egy szürke színű BMW, illetve egy fehér Peugeot volt érintett.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője a Régió TV Esztergom stábjának elmondta, hogy egy elektromos, illetve egy benzines autó csapódott egymásnak. Az elektromos autó sofőrje önerőből ki tudott szállni, a másik jármű vezetőjét feszítővágóval szabadították ki a nyergesújfalui és az esztergomi hivatásos tűzoltók.

Az RTVE a rendőrségtől megtudta, hogy egy autó a besorolósávból akart rátérni a 117-es főútra, azonban a manőver során megcsúszott. A gépkocsi hátulja kipördült, és nekiütközött egy Esztergom felől szabályosan érkező másik személygépkocsinak, amit egy 44 éves férfi vezetett. A baleset során a vétlen sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az oldalon a mentőktől kapott információk alapján azt is írják, hogy egy középkorú nő és egy másik férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

(Forrás: rtve.hu)

(Kép: P.I.)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!