Tizenöt perc alatt elkapták a dorogi sapkatolvajokat

15 perc alatt elfogták a dorogi rendőrök azt a két 18 éves fiatalt, akik április 3-án este az egyik dorogi utcán bántalmaztak egy férfit, majd erőszakkal elvették a sapkáját. P. Patrik és T. Csaba ellen már korábban is intézkedtek – írja a police.hu.

A sértett személyleírást adott az elkövetőkről, ami alapján a rendőrök forró nyomon indultak a felkutatásukra. A járőrök néhány órával korábban intézkedtek két fiatallal szemben, akik egy parkolóban verekedtek, autókat és táblákat rugdostak.

A rendőrök előállították őket és rendzavarás miatt szabálysértési eljárást indítottak ellenük, majd szabadon engedték őket. A leírás alapján a rendőrök azonnal tudták, hogy ezt a két férfit kell keresniük, ezért elindultak a felkutatásukra.

 Mindössze 15 percre volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a 18 éves P. Patrikot és a szintén 18 éves T. Csabát. A két férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett, garázdaság és rongálás elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.

(Forrás: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!