Giro d’Italia: kidíszítik Dömöst a versenyre

A Giro d’Italia alkalmából feldíszítené a dömösi önkormányzat a 11-es főút belterületi szakaszát . Olvasható a Dömös Infó nevű Facebook oldalra feltöltött tájékoztatóból. A község vezetése várja azok jelentkezését, akik szívesen segítenének a dekorálásban.

Mint ismert, az olasz kerékpáros körverseny mezőnye három szakaszt teljesít majd Magyarországon, a sportolók május 6-án haladnak majd keresztül a térségünkön. A Giro d’Italia nem pusztán egy sportesemény, hanem egy igazi fesztivál, népünnepély, hiszen a nézők számára remek élményt nyújthatnak a futamok.

„Településünk a lakosság bevonásával szeretne hozzájárulni a Giro d’Italia kiemelkedő színvonalához és szervezettségéhez. Ehhez szükségünk lenne olyan önkéntesekre, akik segítenek a szervezési munkálatokban. Segítségüket annyiban kérjük, hogy az önkormányzat által megvásárolt lufikat, szalagokat – a rendezvény napján délelőtt – a főútvonal mellett lévő házakra, kerítésekre kitegyék. Az önkormányzat biztosít még zászlókat is, amivel minden lakos integetni tud az elvonuló versenyzőknek” – olvasható a közleményben.

Az érdeklődők a 06-30-944-4982-es számon Bereczkyné Molnár Eszternek jelezhetik a részvételi szándékukat. Az önkormányzat folyamatosan tájékoztatja majd a lakosságot a rendezvényről.

(Forrás: Dömös Infó)

(Kép: Pixabay)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!