Visszavonult a játékvezetéstől Miráki Gábor, aki 25 éven át fújta a sípot a megyében

A mai napon a Bábolna-Nyergesújfalu mérkőzésen búcsúzott az aktív játékvezetéstől Miráki Gábor kollégánk, aki 25 éven át fújta a sípot Komárom-Esztergom megyében – írja a Kemspori, vagyis az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Játékvezetők Közösségének Facebook oldala.

A tájékoztatás szerint Miráki Gábor egészen az NB III-ig jutott el, pályafutása során egy évtizedig, 2003-tól 2013-ig volt a harmadik vonalbeli játékvezetői keret tagja. Huszonöt évnyi tevékenysége során több díjat is bezsebelt, összesen ötször, 2005-ben, 2007-ben, 2008-ban, 2019-ben és 2020-ban is ő lett a megye legjobb játékvezetője.

„Gratulálunk kiemelkedő pályafutásához! Sok sikert a továbbiakban, Gábor!” – búcsúzott a Kemspori a visszavonuló bírótól.

Erős Gábor, Esztergom alpolgármestere – aki FIFA-kerettagként, játékvezető-asszisztensként neves futballtornákon is szerepelt – is jelen volt Miráki Gábor búcsúmérkőzésén. A Bábolna-Nyergesújfalu találkozót egyébként a vendégek nyerték meg 2:4-re, Miráki Gábor munkáját Szeibert Philip és Jászberényi Marcell segítette.

(Forrás és kép: Kemspori)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!