Nem bírt idegenben a BVSC-vel az Esztergom

A Női Kézilabda NB II Észak-csoportjának 18. fordulójában szoros mérkőzésen 31:30-ra kikapott az Esztergomi Vitézek RAFC a BVSC-Zugló otthonában. A vendégek találkozón többször is ledolgozták a hátrányukat, de a végén már nem tudtak egyenlíteni.

Az Esztergom a Göd legyőzését követően néhány nappal később hétközi fordulóban utazott a fővárosba. Mivel a szezon vége felé járunk, így minden bajnoki pontnak nagy jelentősége van, ráadásul a Duna-parti alakulat jelenleg második helyen áll, így égetően szüksége van a győzelmekre.

A BVSC elleni találkozó két esztergomi góllal kezdődött, majd a hazaiak is betaláltak. A védekezés nem volt elég kemény és agresszív, támadásban is pontatlanabbak voltak a tőlük megszokottnál és sok hibát vétettek.

A mérkőzés végig szoros volt, ugyanis hol az ellenfél vezetett, hol az Esztergom és sokszor volt döntetlen az éppen aktuális állás, de egyszer sem tudtak két góllal meglépni a BVSC-től. 15:14-es eredménynél vonultak pihenőre a felek, majd a második játékrész elején pár percre a vendégek átvették a vezetést.

A második félidőben nagy csata folyt a győzelemért. igaz, az Esztergom a 44. perctől folyamatosan hátrányban volt. Az utolsó percekben két kiállítás miatt csak négy mezőnyjátékosuk volt a pályán, a végjátékból pedig vesztesen kerültek ki. Ábrahám Szilvia kiesése sajnos nagy vérveszteség az Esztergomnak, a csapat most nagyon érezte a hiányát.

Végeredmény: BVSC-Zugló 31:30 (15:14) Esztergomi Vitézek RAFC

Gólszerzők: Csiki Renáta és Takács Angéla 7-7, Tóth Borbála 6, Valovics Nóra 5, Lovász Brigitta 3, Katona Lilla pedig 2 találatot jegyzett a mérkőzésen.

Mezőségi Irén: -Dekoncentráltan játszottunk, ami sajnos ahhoz vezetett, hogy fontos pontokat veszítettünk. Megnehezítettük ezzel a saját dolgunkat a bajnokság véghajrájában.

(Borítókép: korábbi felvétel az egyik bajnokiról)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!