Megszerezte első győzelmét a Dág KSE a rájátszásban

Április 16-án, szombaton megszerezte első győzelmét a Dág KSE a Férfi Röplabda NB I 1-4. helyekért vívott rájátszásában, ugyanis hazai pályán 3:1-es szetteredménnyel múlta felül a MEAFC-Miskolc alakulatát.

A találkozó előtt vélhetően a bizonyítási vágy is fűtötte a dágiakat, hiszen a rájátszásban eddig nem sok babér termett számukra. Március 20-án dorogi albérletükben 0:3-ra kaptak ki a Vidux-Szegedi RSE ellen, majd március 27-én idegenben a MÁV-Előre SC-Foxconn ellen 3:0-ra maradtak alul.

A miskolci gárda ellen jól kezdtek a dági fiúk, hiszen az első szettet 25:21-re, majd a másodikat is ugyanilyen arányban sikerült behúzniuk. A harmadik szett – ami akár a mérkőzés kimenetelét is eldönthette volna – nagy izgalmakat hozott, a vendégek szépíteni tudtak és 23:25-ös eredménnyel megnyerték a játszmát.

A negyedik szettben végül ismét magára talált a Dág, olyannyira, hogy 19 perc alatt 25:16-ra legyőzték a Miskolcot és megnyerték a találkozót. A Komárom-Esztergom megyei csapat legközelebb április 23-án lépnek pályára a Vidux-Szegedi RSE vendégeként.

(Forrás és kép: hunvolley.info)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!