Ittas sofőr okozott balesetet, felborult egy gyermekeket szállító kocsi

Ittas sofőr okozott balesetet április 16-án, szombaton az 1126-os úton – közölte a police.hu. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya figyelmeztet: az ittas, bódult járművezetők elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy lábatlani férfi haladt április 16-án 17 óra 20 perckor az 1126-os úton Bajót irányába. A gépkocsiban volt még egy 3 éves kisfiú és egy 7 éves kislány. A közlekedése során, nem megfelelően választotta meg a gépjármű sebességét és egy kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba. Itt nekiütközött egy szemből érkező másik gépkocsinak. A baleset során a gyermekeket szállító jármű az oldalára borult.

A balesetben a lábatlani férfi súlyosan, a másik autó női vezetője könnyebben sérült. A férfival szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt jelzett. Őt további mintavételre előállították, a rendőrök a férfi ellen büntetőeljárást indítottak, a vezetői engedélyét elvették.

(Forrás és kép: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!