Újabb vereség, már a kiesés veszélye fenyegeti a Dorogot

Egyre lejjebb csúszik a tabellán az NB II-ben szereplő Dorogi FC, mely április 17-én, húsvétvasárnap a listavezető Vasas FC alakulatától kapott ki 0:3-ra. A hazai alakulat a legutóbbi öt bajnokiján mindössze egy pontot szerzett.

A Nemzeti Sport beszámolója szerint az első percekben szinte kizárólag a Vasas alakított ki helyzeteket, az első ígéretes hazai akcióig a 18. percig kellett várni. Barna Gergő a 16-os vonal bal sarkának közepéből célozta meg a hosszú felsőt és nem tévedett sokat, mivel a labda a háló tetején landolt. Öt perccel később Barna jobb oldali szöglete után Izing középről, 15 méterről nagy erővel lőtt kapura, a labda a felső lécet találta el.

Ez a kihagyott dorogi ziccer a 27. percben bosszulta meg magát: a többszörös válogatott labdarúgó Pátkai Máté 16 méterről a bal felső sarokba emelt, a dorogi hálóőr, Tulipán Ákos reagálni sem tudott a lövésre (0:1).

Az angyalföldiek ezután visszavettek az iramból, igaz a szünet után még két gólt sikerült berámolniuk a hazaiak kapujába. Az 53. percben Silye baloldali beadása után Feczesin Róbert középről, ballal, 8 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (0:2), tíz perccel később Silye bal oldalról adta be a labdát, Cipf pedig a kapuba fejelt (0:3).

Az erőtlenül játszó dorogiak jóformán csak kullogtak az eredmény után, a Vasas pedig megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

(Kép: Dorogi FC Facebook)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!