Balaton partján hagyott két pontot a Dorogi FC

Bár az első félidőben vezetett, végül csak 1 ponttal távozott a Dorog a BFC Siófok otthonából. Az NB II 34. fordulójában lejátszott találkozón piros lapot is felmutatott a bíró, melyet Rácz Ferenc, a dorogi gól szerzője érdemelt ki.

Hetek-hónapok óta igazi lejtmenetben van a Dorog, mely az idei eddigi tizennégy bajnokijából mindössze Szombathelyi Haladás elleni március 6-i találkozót tudta megnyerni, amellett a csapat mindössze négy döntetlent tud felmutatni.

Április 24-én, vasárnap a jó formában lévő BFC Siófokhoz látogatott a gárda: az első percekben két vendégakciót is láthatott a publikum. Érződött a dorogiakon a tenni akarás, igyekeztek nyomást helyezni a hazaiakra.

A 28. percben megtörtént a jég, Rácz Ferenc szabadrúgásból szerzett vezetést a Dorognak: a játékos gyönyörű mozdulattal tekerte el a labdát a sorfal felett és a kapu jobb felső sarkát lőtte ki (0:1). Az egyenlítő találatra az 50. percig kellett várni: Jagodics Bence 30 méterről eresztett meg egy lövést, nemcsak társait, hanem Mursits Rolandot, a dorogi hálóőrt is sikerült meglepnie (1:1).

A Dorog ezután sem adta fel, sőt Nyíri Vince révén a 78. percben ismét előnybe kerülhettek volna, csakhogy a fejesét követően a labda a felső lécről kipattant. Rácz Ferenc a 80. percben kapta meg az első, majd két perccel később a második sárga lapját – így egyszerre villant a piros is –, a spori pedig idő előtt zuhanyozni küldte őt.

A hátralévő percekben már nem változott az eredmény, így a Dorognak be kellett érnie 1 ponttal.

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

(Kép: Nemzeti Sport Online/Németh András)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!