Ételeket készítettek és jótékonykodtak a zebegényi főzőverseny résztvevői

„Az első "Főzzünk Együtt" jótékonysági főzőverseny sikeres programjává vált a Zebegény 770 rendezvénynek. A gasztro eseményen összesen 176.000 Ft gyűlt össze a defibrillátorra” – közölte közösségi oldalán a zebegényi önkormányzat.

A beszámoló szerint a versenyre hét csapat nevezett be, 13 órától rotyogtak a finomságok a bográcsokban a Duna-parton. 19 óráig valamennyi kondér, üst, bogrács teljesen kiürült. Az ételeket a képviselő-testület bírálta, és nevesítették valamennyi résztvevőt is.

A következő eredmények születtek:

“Leglassabb csapat” – Jimmy Star

“Leglelkesebb csapat” – Kata és Lőrincz

“Legtüzesebb csapat” – Tamil-Magyar Baráti társaság

“Legfiatalabb csapat” – Papa és társai

“Legfrissebb csapa” – Csucsek Bt.

“Legnyugodtabb csapat” Nyugdíjas klub Zebegény

“Legvidámabb csapat” Második zártosztály

Minden csapat emléklapot és fakanalat kapott a részvételért. A verseny harmadik helyén Kati és Lőrinc végzett, második lett a Tamil-Magyar Baráti Társaság, az első helyet a Jimmy Star érdemelte ki.

„Gratulálunk a Jimmy Star csapatnak, akik egy “vándorserleget”, valamint a Zebiterrán Terasz Étterem jóvoltából három fős vacsorát nyertek. A jó hangulatot Mikes Zoltán emelte zeneszolgáltatásával. A jótékonysági főzésen 176.000 Ft gyűlt össze a defibrillátorra. Köszönet mindenkinek a részvételért, a jó hangulatért, és az ügy támogatásáért” – tették hozzá a szervezők.

(Forrás és kép: Zebegényi önkormányzat Facebook oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!