Készülnek a Giro-ra, útlezárások is lesznek Esztergomban

Április 29-én és 30-án, illetve május 6-a és 8-a között parkolási korlátozások és ideiglenes útlezárások lesznek Esztergomban – közölte az önkormányzat a település hivatalos oldalán. Ha valaki mégis az érintett útszakaszokon fog parkolni, akkor ne lepődjön meg, ha elvontatják a kocsiját.

A Giro d’Italia kerékpárverseny fogadására történő előkészületek miatt április 29-én, pénteken 12 órától április 30-án, szombat 19 óráig a Kis Duna sétány – Lőrinc utca és Szent Miklós utca közötti szakaszán –, illetve a Szent Miklós utcában tilos lesz a parkolás. Az önkormányzat kéri, hogy az érintett időszakban a megnövekedett tehergépjármű-forgalom zavartalan áthaladása érdekében az útszakaszt szabadon hagyni szíveskedjenek.

Május 6-án, pénteken a Giro d’Italia nemzetközi kerékpáros körverseny biztonságos lebonyolítása érdekében ideiglenes útlezárások és parkolási korlátozások lépnek érvénybe Esztergomban. A verseny idején bevezetett forgalmi korlátozásokról az alábbi térképen és az alábbi linken tájékozódhat. Figyelem! Azok a gépjárművek, amelyek a feltüntetett időpontokban a jelzett szakasz(ok)on parkolnak, elvontatásra kerülnek.

(Forrás és kép: esztergom.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!