Ismét egészségnapot tartottak a dorogi gimnáziumban

Április 27-én, szerdán újra egészségnapot tartottak a Dorogi Zsigmondy Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban – közölte az intézmény a közösségi oldalán. Egészséges ételkóstolót is szerveztek, sőt focikupát is rendeztek.


Az iskola tájékoztatása szerint a diákok előszőr Peer Krisztina pszichológus előadását hallgathatták meg a mentális szorongásról, depresszióról, a pánikbetegség felismeréséről, megelőzéséről és kezeléséről.

Ezt követően Huszár Adél dietetikus előadása következett a divatdiétákról, majd Szimuly Balázs állomásvezető mentőtiszt és Németh Tamás tartott interaktív elsősegély bemutatót, oktatást a tanulóknak.

Az előadások és az órák szüneteiben a 9.A. osztály emelt angolos csoportja egészséges ételekkel (avokadó-, padlizsán-, tzatzikikrémes szendvicsekkel, salátatállal és gyümölcssalátával) kínálta a diákokat egész nap. A rendezvény zárásaként répatorta várta fiatalokat.

Mindeközben megrendezték az éves, osztályok közötti labdarúgó bajnokságot is, amely roppant izgalmakat, szoros mérkőzéseket hozott. A 2021/2022 tanév futballtornájának győztese a 11. b osztály lett. A gimnázium köszönetet mondott a szervezőknek és a 9. A. osztály emelt angolos csoportjának.

(Forrás és kép: Dorogi Zsigmondy Vilmos Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Gimnázium)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!