Ipoly Feszt: több mint száz ingyenes programmal várják az érdeklődőket

Június 10-12. között immár harmadik alkalommal rendezi meg a Dunakanyari Védegylet Alapítvány az Ipolyfesztet, ami a térség legnagyobb ingyenes fesztiválja. A programoknak 9 magyarországi és egy felvidéki település ad otthont.

Idén Szob, Vámosmikola, Nagybörzsöny, Ipolydamásd, Letkés, Márianosztra, Kemence, Perőcsény és Kóspallag mellett a lévai járási Ipolyvisk településen számíthatunk rendezvényekre.

A fesztivál honlapján olvasható, hogy a Börzsöny és vidéke, az Ipoly-völgye természeti kincseinek, a tíz település kulturális értékeinek, az épített örökség, az itt élő mesteremberek alkotásainak bemutatása az egyik legfontosabb cél. Emellett a három napig tartó rendezvénysorozattal rá szeretnék irányítani a figyelmet a régió fel nem fedezett gazdagságára, a táj szépségére, az Ipoly két oldalán élők összetartozására.

Az idei IpolyFeszt fővédnöke Rétvári Bence, Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője. A szervezőpk több mint száz ingyenes programmal készülnek, lesznek templomi hangversenyek, gyermekműsorok, kiállítások és kalandtúrák is. Zene is lesz bőven: többek között fellép Szobon a Csík Zenekar, az Ocho Macho, valamint Nagy Feró és a Beatrice, Nagybörzsönyben a Karthago, Márianosztrán pedig Soltész Rezső és Takács Nikolas.

A további információk itt érhetők el.

(Forrás: ipolyfeszt.hu / ma7.sk)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!