Mentőautóban született meg egy kisbaba

Megindult szüléshez riasztották a szobi mentőket csütörtök éjszaka, egy 37. hetében levő kismamához. Az esethez a szobi mentők érkeztek, akik még helyszínen, a mentőautóban sikeresen levezették a farfekvéses szülést – írja a 0627.hu.

A térségi hírportál tájékoztatása szerint a helyszínre érve hamar kiderült, hogy a kismama a szülés kitolási szakában van, így késlekedés nélkül további mentőegységek lettek riasztva a helyszínre – számoltak be a közösségi oldalukon a szobi mentők.

A mentőszolgálat helyi munkatársai közölték: a rutinos mentőegység a vizsgálatok alatt megállapította, hogy az előttük álló szülés egy farfekvéses szülés lesz.

„A kiérkező Váci ESET kocsi és a Cerny Alapítvány Koraszülött rohamkocsi megérkezése előtt Bajtársaink szakszerűen vezették le a nem mindennapi szülést. Bajtársaink az édesanyát és gyermekét is stabil állapotban szállíthatták kórházba ellátás után. A babának boldog, egészséges életet kívánunk, édesanyának és a mentésben résztvevőknek gratulálunk!” – olvasható a szobi mentők Facebook oldalán.

Gratulálunk!

(Forrás: 0627.hu/Szobi mentők Facebook)

(Borítókép: mok.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!